Hatay bölgesindeki zeytinler yeşil olarak toplanır. Taş ile kırılır ve tuzlu suya yatırılarak acısının çıkması sağlanarak, tatlanması için bekletilir. Tatlanan hatay zeytinlerinin çekirdekleri çıkartılarak tüketime hazır hale gelir. Kuru domates, zahter, salça gibi gibi ürünlerle karıştırılan çekirdeksiz zeytinlerimizle enfes hatay zeytin salataları yapabilirsiniz.
-Bölge: Hatay
-Ebat: M
-Sertlik: Sert
-Tuz Oranı: Orta
-Zeytin Acılığı: Yüksek
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.